Als particulier of kleine zelfstandige is het navigeren in de energiemarkt heel complex geworden. Daardoor betaalt 90% van de bevolking te hoge tarieven, voor zowel gas als elektriciteit. E-Optim is ontstaan met als doel u hierin te ondersteunen en dit op een eerlijke, persoonlijke en onafhankelijke manier.

  • Mede door onze jarenlange ervaring in deze sector kunnen wij u tot zelfs 33% doen besparen op uw energiekosten.
  • Dit gebeurt allemaal zonder dat u nog iets hoeft te doen; wij regelen alles zodat u enkel nog hoeft te genieten van de goedkoopste tarieven op de huidige energiemarkt.
  • Daarbovenop bieden wij u een continue opvolging aan, waarbij we uw energiefactuur blijven optimaliseren de komende jaren.
We zijn een jong en dynamisch bedrijf, met stuk voor stuk enthousiaste specialisten, die graag tot uw dienst staan.

ShanaManager

"Klanten helpen besparen en wegwijs maken in de complexe energiemarkt van vandaag is mijn energiebron en mijn passie. Ik vind het belangrijk om elke klant bij te staan en samen een op maat gemaakte persoonlijke oplossing te vinden.."

"Ik sta in voor de agenda inplanning van onze vertegenwoordigers, voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Het doet mij een plezier om onze tevreden klanten terug te horen."

CatherineVerantwoordelijke Afspraken
BenCEO

"De mensen correct advies geven en verder helpen geeft mij een grote voldoening. Het is plezant om op een eerlijke manier geld te verdienen."